Benvinguda Gladiadora o Gladiador,
El mes de Setembre és temporada d’albergínia, per tant, per la primera recepta del nostre blog portem: ¡albergínies farcides de verdures!
És un del nostres plats preferits per la seva versatilitaa, ja que pots farcir-les al gust (amb verdures, carn, amb les sobres que hi hagi per la nevera…). Així que, si busques un plat saludable i ple de sabor, les albergínies farcides sónn l’opció perfecta.
Avui, t’ensenyem a fer albergínies farcides amb les nostres verdures fresques i de temporada.
- Dificultat: Baixa
- Temps d'elaboració: 1h 15min.
- Recepta de 4 racions
Ingredients:
- Albergínia (4 u.)
- Ou de gallina (8 u.)
- Carbassó (1/2 u.)
- Ceba (1/2 u.)
- Pastanaga (2 u.)
- Pebrot verd (2 u.)
- Pebrot vermell (1 u.)
- All (3 dents)
- Formatge mozzarella ratllat
- Sal
- Oli d'oliva
- Espècies al gust: orènga, pebre, cúrcuma...

Elaboració:
1. Renta, despunta i talla per la meitat al llarg les albergínies. Res uns petits talls (sense arribar fins al fons) a la polpa de cadascuna perquè després sigui més fàcil treure l’interior.
2. Cuina al vapor les albergínies durant 5 minuts. Passat el temps, buida l’interior amb l’ajuda d’una cullera i un ganivet. Reserva la polpa i les albergínies buides col·loca-les en una safata apta per a forn.
3. Renta, pela (si cal) i talla la resta de la verdura. Barreja-la amb la polpa de l’albergínia que havies reservat.
4.Cuina totes les verdures fins que estiguin toves. Afegeix oli d’oliva, sal i espècies al gust. Nosaltres hem afegit cúrcuma.
5. Un cop les verdures estiguin fetes, posa-hi una mica a cada albergínia prèviament buidada deixant un buit per a l’ou.
6. Posa un ou i una mica de formatge a sobre del farcit de cada albergínia.
7. Posa les albergínies al forn durant 10 minuts aprox. (fins que vegis que el formatge està fos i l’ou cuinat).
Afegeix els productes a la teva cistella per fer les nostres albergínies farcides:
-
Pebrot verd
2,70 € -
Pastanaga
1,80 € -
Ous campers
4,00 € -
Pebrot vermell
4,00 € -
Ceba seca blanca dolça
2,85 € -
Alls secs
7,50 € -
Carbassó
1,80 € -
Albergínia
2,70 €