Albergínies farcides de verdures

Benvinguda Gladiadora o Gladiador,

El mes de Setembre és temporada d’albergínia, per tant, per la primera recepta del nostre blog portem: ¡albergínies farcides de verdures!

És un del nostres plats preferits per la seva versatilitaa, ja que pots farcir-les al gust (amb verdures, carn, amb les sobres que hi hagi per la nevera…). Així que, si busques un plat saludable i ple de sabor, les albergínies farcides sónn l’opció perfecta.

Avui, t’ensenyem a fer albergínies farcides amb les nostres verdures fresques i de temporada.

Ingredients:

Elaboració:

1. Renta, despunta i talla per la meitat al llarg les albergínies. Res uns petits talls (sense arribar fins al fons) a la polpa de cadascuna perquè després sigui més fàcil treure l’interior.

2. Cuina al vapor les albergínies durant 5 minuts. Passat el temps, buida l’interior amb l’ajuda d’una cullera i un ganivet. Reserva la polpa i les albergínies buides col·loca-les en una safata apta per a forn.

3. Renta, pela (si cal) i talla la resta de la verdura. Barreja-la amb la polpa de l’albergínia que havies reservat.

4.Cuina totes les verdures fins que estiguin toves. Afegeix oli d’oliva, sal i espècies al gust. Nosaltres hem afegit cúrcuma.

5. Un cop les verdures estiguin fetes, posa-hi una mica a cada albergínia prèviament buidada deixant un buit per a l’ou.

6. Posa un ou i una mica de formatge a sobre del farcit de cada albergínia.

7. Posa les albergínies al forn durant 10 minuts aprox. (fins que vegis que el formatge està fos i l’ou cuinat).

Afegeix els productes a la teva cistella per fer les nostres albergínies farcides:

  • Pebrot verd

    2,70 
  • Pastanaga

    1,80 
  • Ous campers

    4,00 
  • Pebrot vermell

    4,00 
  • Alls secs

    7,50 
  • Carbassó

    1,80 
  • Albergínia

    2,70 

Potser t'interessi